Preloader image

Flamingó borház

Rólunk

Flamingó borház

Töltsön felejthetetlen perceket a festői szépségű Etyek-Budai Borvidéken!


Flamingó Borházunkban elegáns környezetben, saját készítésű díjnyertes borokkal, színvonalas szálláshellyel, változatos programajánlattal várjuk Önöket.

A fiatal, családi és baráti vállalkozásként működő Flamingó Borház Etyek hagyományos szőlőbirtokán, az Öreghegyen helyezkedik el.

Az egyedi, mediterrán stílusban épült borház egy újabb színfolttal gazdagítja a különleges, boros élményekre vágyó, vagy csak pihenni érkező vendégek lehetőségeit. A borkóstolóban vagy egyéb szabadidős tevékenységekben megfáradt vendégeink számára helyben alakítottunk ki igényes, családias szálláshelyet, így a hazautazás terhétől megszabadulva kényelmesen és tartalmasan tölthetnek nálunk akár több napot is.

Szolgáltatásaink

Szállás

A kétszintes borház igényesen berendezett szobákat kínál: 4 db 2 ágyas szobát és 3 db nagyobb alapterületű 3 ágyas szobát, így akár 17 főt tudunk kényelmesen elszállásolni egyszerre. Ezen kívül összejövetelekre vagy kellemes beszélgetésekre, borozásra kitűnően alkalmas tágas közös nappali, illetve hangulatos terasz és átrium áll vendégeink rendelkezésére.

A szobákat igény szerint franciaággyal vagy külön ágyakkal tudjuk kialakítani. Apró vendégeink számára (0 – 3 év) ingyen biztosítunk gyerekágyat.

Szobáink minden esetben díjmentes széles sávú internet (WiFi) csatlakozással, síkképernyős televízióval, valamint hűtő-fűtő klímával felszereltek, ezáltal is fokozva a komfortérzetet.
A fürdőszobák zuhanyzóval és fürdőszobai kellékekkel (törölközők, szappan, tusfürdő) ellátottak.

A szobák nemdohányzóak, háziállat nem hozható.

Wellness

Hamarosan...

Étkezés

Kérésre reggelit is biztosítunk 2500 Ft/fő összegért 8-11 óra között. Vállaljuk ebéd vagy vacsora megszervezését is, mely külön egyeztetést igényel.

Parkolás

A vendégház előtt és mellett vendégeink részére parkoló áll rendelkezésre. A parkoló használata ingyenes.

Gyermeksarok

Borházunkban különös figyelmet szeretnénk fordítani apró vendégeinkre, ezért a közeljövőben az udvaron játszótér kialakítását tervezzük.

Személyzet, biztonság

Személyzetünk minden nap reggel 8.00-tól este 18.00-ig áll Önök rendelkezésre. Azon kívül az Önök fokozott biztonsága érdekében kamerával és riasztóval láttuk el az épületet.

Árak

Válassza ki az igényeinek megfelelő szállást!

2 Fős szoba
22 800 Ft / éj / szoba
(1 Fő esetén 14 500 Ft )
(Kiemelt időszakokban és ünnepnapokon min. 2 éj.)
  • 2 standard ágy
  • Ingyenes wifi használat
  • Síkképernyős televízió
  • Saját zuhanyzós fürdőszoba
  • Biztosított parkolás
3 Fős szoba
29 900 Ft / éj / szoba
(2 Fő esetén 25 500 Ft )
(Kiemelt időszakokban és ünnepnapokon min. 2 éj.)
  • 3 standard ágy
  • Ingyenes wifi használat
  • Síkképernyős televízió
  • Saját zuhanyzós fürdőszoba
  • Biztosított parkolás

Galéria

Két ágyas szobák

Képek a két ágyas szobákról!

Három ágyas szobák

Képek a három ágyas szobákról!

Konyha

Képek a konyháról!

Nappali

Képek a nappaliról!

Terasz

Képek a teraszról!

Épület

Képek az épületről!

Elérhetőségek

Szeged felől:

M5 - M0 - Biatorbágy - Etyek

Budapest felől:

M0 - Biatorbágy - Etyek

2091 Etyek, Öreghegy présházak hrsz. 2810

+36-30/838-0846

flamingo.borhaz@gmail.com

47.441065, 18.738997

Házirend

Kérjük olvassa el figyelmesen a házirendünket!

HÁZIREND ELOLVASÁSA

FLAMINGÓ BORHÁZ HÁZIRENDJE  Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a szállásfoglalással a Flamingó Borház házirendjét is elfogadják az alábbiak szerint: 1. Szobafoglalás Szobafoglalás a honlapunkon keresztül, e-mailben vagy telefonon (+36 30 838 0846) lehetséges. Minden esetben a fenti lehetőségek bármelyikén megküldött árajánlatkérésre rövid időn belül válaszolunk. A levélben megküldött ajánlatunkra 48 órán belül várunk választ az érkezés várható idejének megjelölésével. Az érkezést megelőzően telefonos vagy mailes megerősítést is kérhetünk. Visszajelzés vagy megerősítés hiányában a foglalás automatikusan törlődik.
Foglalásokat kártyagaranciával vagy előleg fizetése mellett fogadunk el. Cégek, szervezetek esetében hivatalos céges megrendelőt is kérünk. Kérjük, hogy az előleget – amely a teljes összeg 50%-a - a visszaigazolással együtt küldött előlegbekérő levelünkön feltüntetett időpontig leendő vendégeink fizessék be.
2. Lemondási feltételek Alapesetben lemondást/módosítást az érkezés előtti 7. napig fogadunk el. Amennyiben határidőn belül nem történik meg a lemondás, úgy a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni, illetve a kártyagaranciával történő foglalás esetében a teljes fizetendő összeg 50%-át vesszük le. Az érkezés napján történő lemondás vagy meg nem jelenés esetén a szállás árának 100 %-a kifizetendő.
3. Fizetés Borházunkban a következő fizetési módok állnak rendelkezésre:

4. Bejelentkezés A bejelentkezés a bejelentőlap pontos kitöltését és a vendég személyazonosságának igazolását jelenti, egy személyazonosító okirat bemutatásával. Azon vendégek számára, akik nem az Európai Unió állampolgárai az útlevél bemutatása és átadása jogszabály alapján kötelező. Ezt követően a vendégek megkapják a kulcsokat, minden szobához egy szobakulcs és egy teraszkulcs tartozik. A teraszkulcs használatával tudnak a vendégek ki- és bemenni a borházból, olyan időszakokban, amikor a személyzet nincs jelen. Ilyenkor kötelesek a teraszajtót mindig zárva tartani. 
A szobákat a megérkezés napján 15:00 -19:00 óráig lehet elfoglalni, ettől eltérő időpont esetén telefonegyeztetés szükséges Lehetőség van a szoba korábbi elfoglalására is, ez esetén a Borház jogosult felárat felszámítani.
A  Borházban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak.
5. Kijelentkezés A távozás napján a vendég a szobát poggyászával együtt 8:00-11:00 óráig köteles elhagyni ( ettől eltérő időpontot előre kell jeleznie, a foglaltság függvényében lehetőség van késői kijelentkezésre, 11:00 után minden megkezdett óra 1000,- Ft felárral kerül felszámításra, max.14:00 óráig) és a bejelentkezéskor kapott szobakulcsot a recepción leadni.
A vendég a borházi tartózkodása ellenértékét legkésőbb a Borházból való végleges távozása előtt köteles kiegyenlíteni.
Fizetés nélküli távozás esetén a Borház a rendőrségi feljelentés mellett jogi úton érvényesíti a követelését a vendéggel szemben, amelynek költségeit a vendégre terheli. Az utólag felmerült és ki nem egyenlített díj összegét a Borház a vendég bankkártyájára terheli.
6. 18 év alatti vendégek 14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a Borházban. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.
A Borház szolgáltatásait 14 év alatti vendég csak szülői vagy más, az általa megbízott cselekvőképes személy kíséretében veheti igénybe.
A Borház területén, rendezvényén 18 év alatti személy alkoholt nem fogyaszthat. E kötelezettség betartásáról/betartatásáról a 18 év alatti személy szülője, általa megbízott cselekvőképes személy köteles gondoskodni. E kötelezettség megszegésének jogi, erkölcsi és anyagi következményeiért a szülő vagy az általa megbízott cselekvőképes személy teljes felelősséggel tartozik.
7. Szállodai eszközök, berendezések A vendég köteles a Borház eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a Borház felhívására, de legkésőbb a távozás előtt a vendég köteles megtéríteni.
A szobákban étkezni tilos. A vendég a szálláshely területére más borászat termékét valamint ételt nem hozhat be, a Borház konyhájának és étkezőjének felszerelését csak a szálláshely által felszolgált ételekhez használhatja.
A szoba bármilyen átrendezését, bútorok áthelyezését kizárólag a Borház munkatársa, vagy erre kijelölt megbízottja végezheti.
A szobák, a közös helyiségek felszerelésének, tartozékainak elvitele a Borház előzetes írásbeli engedélye nélkül bűncselekménynek minősül, és ebben az esetben a Borház megteszi a szükséges büntetőjogi és polgári jogi lépéseket. A szoba-, illetve teraszkulcsok elvesztése esetén a Borház jogosult 5.000 Ft kártérítést felszámolni.
A Borház bármely eszközének, berendezési, felszerelési tárgyának meghibásodását a vendég köteles bejelenteni. A vendég nem jogosult a hibát saját maga kijavítani vagy a kijavítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget a vendég viseli.
Hajszárító recepción igényelhető.
8. Wi-fi A Borházban wi-fi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
A wi-fi folyamatos, megszakítás nélküli működése és elérhetősége a szolgáltatóval kötött szerződés szerint történik. A wi-fi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért a Borház nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.
9. Biztonság A Borház az épületben és annak külső (utcai) és belső (udvari) környezetében a vendégek és a Borház vagyon- és személybiztonsága érdekében zártláncú kamerarendszert üzemeltet, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.
A vendég tűz esetén köteles a szobában kihelyezett menekülési útvonalat, illetve a helyszínen lévő tűzoltó utasításait követni. Tűzoltó palack a Borház közös helyiségében található. Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul riasztani a recepciót.
A szobákban tilos vasalót, vízforralót, kávéfőzőt és egyéb, a megszokott utazási szükségletek közé nem tartozó elektromos készüléket – ide nem értve a laptopot, notebookot, tabletet, fényképezőgépet, videokamerát, telefont – üzemeltetni.
A vendég a Borház berendezéseit, wellness és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű, illetve nem a vendég valós egészségi, fizikai, mentális állapotának megfelelő használatból, igénybevételből eredő károkért való felelősségét a Borház kizárja.
10. A Borház területére be nem vihető dolgok A Borház az alábbi dolgok bevitelét tiltja meg:


Ha a vendég a Borház előzetes írásbeli engedélye nélkül nem bevihető dolgot visz be a Borház területére, azt a Borház a vendég költségére eltávolíthatja vagy eltávolíttathatja.
A vendég teljes körű jogi és anyagi felelősséggel tartozik mindazon kárért és sérelemért, amelyet az engedély nélkül bevitt dolog okoz más vendégnek, harmadik személynek vagy a Borháznak.
11. Dohányzás A Borház területén van dohányzásra kijelölt hely, ennek értelmében a Borház zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein, valamint a Borházhoz tartozó nyílt terület bizonyos részén – a dohányzásra kijelölt helyek kivételével – tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata.
A Borház alkalmazottai jogosultak a vendégeket, valamint a Borház területén tartózkodó bármely más személyt figyelmeztetni ezen előírás betartására, illetve a dohányzás, elektromos cigarettázás abbahagyására. A vendég, illetve a Borház területén tartózkodó bármely személy köteles az előírás betartani, valamint az esetleges felszólításnak eleget tenni. Amennyiben bármely vendég vagy a Borház területén tartózkodó egyéb személy jogsértő magatartása miatt a Borházat az illetékes hatóság a vonatkozó jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy a Borház jogosult az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítani, illetve annak megfizetését tőle követelni.
12. Parkolás A szállóvendégek gépjárművei térítésmentesen parkolhatnak a Borház fedetlen és nem őrzött parkolójában. A parkolóban a KRESZ előírásai szerint kell közlekedni. A gépjárművek megengedett sebessége 10 km/óra.
Ha a vendég igénybe kívánja venni a parkolót, akkor azt foglaláskor jeleznie szükséges és bejelentkezéskor, a bejelentő lapon fel kell tüntetnie a jármű forgalmi rendszámát. Ennek megtagadása vagy elmulasztása esetén a parkoló nem vehető igénybe. A vendég az általa másik parkoló autóban okozott kárért a károsultnak közvetlen felelősséggel tartozik.
13. Reggeli A szobaár nem tartalmazza a reggelit, de igény esetén van lehetőség reggeli felszolgálására.
A reggeli felszolgálása büféreggeli formájában történik, azaz felszolgáló személyzet nélkül, a vendég maga szolgálja ki magát a reggeliző helyiségben felállított asztalokon található étel- és italválasztékból. A reggelizőben szolgálatot teljesítő személyzet kizárólag a presszókávét szolgálja fel a vendégnek.
A reggeli elfogyasztására 8 és 10 óra között van lehetőség.
A büféasztalról korlátlan ételfogyasztás biztosított, azonban onnan sem étel, sem ital későbbi fogyasztás céljából nem vihető ki. Amennyiben a vendég a Borház előzetes engedélye nélkül későbbi fogyasztásra ételt és/vagy italt visz ki a reggeliző helyiségből, úgy a Borház jogosult a reggeli árának 50%-t/fő/alkalom jogosult a vendég számlájára terhelni.
14. Rendellenes magatartás A vendégek nyugalma érdekében a Borház területén 22:00 óra után – kivéve a Borház által szervezett vagy engedélyezett rendezvény, program esetében – tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok, a szobában zavaró hangerejű televíziózás, rádiózás stb.
A Borház területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját; zaklatásnak minősül vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére. Ilyen estben a Borház munkatársa jogosult figyelmeztetni a rendbontó és/vagy hangoskodó vendéget. A Borház kizárja a felelősségét minden olyan sérelemért, amelyet a vendég magatartása okoz más vendégnek.
15. Talált tárgyak A talált tárgyakat a recepción lehet leadni, ahol azt nyilvántartásba veszik. Az élelmiszert, élelmiszer jellegű cikkeket, gyógyszereket a Borház megsemmisíti. A tárolható tárgyakat a Borház 3 hónapig őrzi. Amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyazonosságát igazoló okirat felmutatásával és aláírásával veheti át a tárgyat. A Borház által méretük, súlyuk vagy egyéb tulajdonságuk miatt nem őrizhető tárgyakat a Borház haladéktalanul átadja a területileg illetékes jegyzőnek.
16. Adatvédelem A Borház a vendég jelenlegi, múltbéli, illetve jövőbeni Borházban való tartózkodásáról harmadik személynek kizárólag a vendég előzetes írásbeli engedélye alapján ad tájékoztatást. E tájékoztatási tilalom nem vonatkozik a jogszabály alapján történő megkeresésre.
A vendég tudomásul veszi, hogy a Borház jogszabály rendelkezése alapján köteles a megkereső hatóság részére a vendég megkeresésben kért személyes adatait kiadni, amennyiben annak jogszabályi feltételei fennállnak. A jogszabályon, hatósági vagy bírósági határozaton alapuló adatszolgáltatással szemben a Borház nem emelhet kifogást.
17. Háziállat Háziállat nem hozható a Borházba, megértésüket köszönjük.

Írjon nekünk

Ajánlatkérés, rendezvények szervezése, egész ház kibérlése, kérdés, érdeklődés